Dinamikus növekedés a fiatal munkavállalókért



Az iskolaszövetkezetek világában a stabilitás és a növekedés ritkán jár kéz a kézben. Ám nálunk, a Prohuman Diákmunkánál ez a kombináció nemcsak megvalósítható, hanem kiemelkedő sikereket is hoz a fiatal munkavállalók életébe.

A Budapest Business Journal (BBJ) 2022-es listája alapján – amely a teljes nettó árbevételt vette alapul – a Prohuman Diákmunka az élmezőnyben maradt, a piacvezető pozícióját ezzel megtartotta, sőt, tovább is erősítette. Ezzel bizonyítva dinamizmusát és elkötelezettségét az ügyfelek és a diákok felé.

 Szövetkezetünknek a lista második helyét sikerült elnyerni a tavaly előtti második helyzettől. Ez a folyamatos fejlődés a csapatunkra jellemző ügyfélközpontúság és a hatékony, rugalmas munkavégzés eredménye.

 Sikerünk nem csupán a növekedésben mutatkozik meg, hanem a fiatal munkavállalók számára kínált lehetőségek és a cégek számára nyújtott hatékony megoldások terén is.

Iskolaszövetkezetünk folyamatosan igyekszik fejlődni és alkalmazkodni az új kihívásokhoz, így biztosítva, hogy a diákok és a vállalatok is sikeresek és elégedettek legyenek a mai munkaerőpiacon.

 


forrás: https://www.hrportal.hu/hr/itt-a-legnagyobb-diakmunka-kozvetitok-listaja-20240307.html#google_vignette